Inovacioni centar Fakulteta bezbednosti i Druga ekonomska škola uz podršku EFS AKADEMIJE i Kluba studenata Fakulteta bezbednosti, organizuju humanitarni seminar sa ciljem prikupljanja novčane pomoći neophodne za operaciju šestogodišnje devojčice Tare Milanović iz Ćuprije, obolele od cerebralne paralize. Tema humanitarnog seminara je borenje pod stresom i svi zainteresovani studenti mogu prisustvovati i učestvovati u prezentaciji zajedno sa instruktorima EFS AKADEMIJE, cena ulaznice je 200 dinara i sav prihod od ulaznice se uplaćuje porodici male Tare Milanović.

 

NAPOMENA: Svi koji žele da učestvuju u prezentaciji i probaju veštine borenja pod stresom treba da ponesu sportsku opremu, ostali koji hoće da posmatraju nisu u obavezi.

 

ODRŽAVANJE HUMANITARNOG SEMINARA JE 11.04.2013., sa početkom u 12h, SPORTSKI BALON iza Fakulteta bezbednosti i Druge ekonomske škole.

 

Pozivamo sve studente Fakulteta bezbednosti, polaznike, saradnike i prijatelje EFS AKADEMIJE da se odazovu i prisustvuju humanitarnom seminaru.